Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 28 april jl. mochten wij een groot aantal jubilarissen in het zonnetje zetten.

11 jaar lid:
Frank en Miranda Hurkmans, Ad en Miriam van de Ven, John en Petra van Bogget en Jos en Yvonne Jansen (deze laatste waren helaas verhinderd, maar dat komt nog goed!) Ad van de Ven is daarnaast dit jaar ook 11 jaar lid van de Club van 50!
22 jaar lid:
Patrick van Lierop
Ook namen we afscheid van commissieleden Jolanda Maas, Marjolein van Dongen, Mariska Den Hartog en Felice Frenken. (deze laatste was helaas verhinderd).

Tot slot werd er afscheid genomen van twee bestuursleden, te weten Berry Lommen en Cor Bukkems. Gelukkig zal Cor, buiten het bestuur, nog wel een jaar zijn rol als Vorst vervullen. Van de gelegenheid gebruik makend, presenteerde Cor deze avond wel alvast zijn opvolger, in de persoon van Twan van Heugten.

 

Twan is zeker geen onbekende bij de Pompers en heeft, ondanks zijn jonge leeftijd, zijn sporen reeds verdiend als ex-jeugdprins, ex-lid van de wagen- en materiaalcommissie, actief lid van onze Jeugdcommissie, één van de vaste zangers van onze jaarlijkse carnavalskraker én enthousiast lid van de Raad van 11. Kortom een man met het Pomperhart op de juiste plaats. We hebben hier dan ook alle vertrouwen in.

 

Er gingen gelukkig niet alleen maar mensen weg; we zijn dan ook erg blij met Janny Bukkems als aanvulling binnen ons bestuur. Janny, heel veel succes gewenst!