Ook dit jaar heeft C.V. De Pompers weer een mooi programma met vele activiteiten die bij allemaal plaats vinden in hun Residentie: Café Zaal Brasserie “In d’n Herberg”, Postel 27 Someren.

 Vrijdag 26 januari is het al meteen knallen geblazen met de Jeugdreceptie van Jeugdprinses Floor d’n Urste en uiteraard aansluitend de Frikandellenparty voor de jeugd tot 16 jaar.

Zaterdag 27 januari gevolgd door de Gala Zanikavond, een unieke voorstelling in De Ruchte, met dit jaar het 11e optreden van de Prinsengarde. (Er zijn nog maar enkele kaartjes beschikbaar!)

 Op zaterdag 10 februari is heel Zummere (en omstreken) van harte uitgenodigd op de receptie van Prins Albert d’n Urste en is er zoals ieder jaar een liveoptreden van de band “Blusswerruk”

Zondag 11 februari kun je ons eerst bewonderen bij de optocht in Someren Eind en ’s avonds is er voor de 2e keer de Ritusaovend met dit jaar nieuw het liveoptreden van de band “Blitz”. Dit jaar is er een “landen”-thema bij de Ritusaovend dus vergeet je attributen niet!

Maandag 12 februari hoeft de jeugd zich niet te vervelen want iedereen (tot 18 jaar) is van harte welkom in onze zaal voor het “Pumperkesbal” met gratis ranja en muziek door DJ Stef.

Carnavalsdinsdagmiddag onze jeugdmiddag vol met spel en plezier. Bij C.V. de Pompers gaat zoals altijd “de jeugd voorop” en zij sluiten dan ook als eerste hun carnaval af om 17:11 en om 22:11 zijn ook de volwassen Hoogheden aan de beurt om de vlag strijken.

 Met uitzondering van de Gala Zanikavond geld voor door C.V. De Pompers georganiseerde evenementen: GRATIS entree!