Beste carnavalsliefhebbers,                                                                                                      Maandag 14-11-2022

Hier ben ik dan weer, Mamarazzie.
Ik kijk ernaar uit om regelmatig in de pen te kruipen om de activiteiten, nieuwtjes etc. van onze vereniging onder jullie aandacht te brengen.

Eindelijk is het dan weer zover, carnavalsseizoen 2022/2023 is van start gegaan.
Afgelopen vrijdag, op de 11de van de 11de, vond ons openingsbal plaats in onze Residentie “In d’n Herberg”.
Onder regie van ex-hoogheden Engelbert, Mariette, Antwan en Jolanda beloofde het weer een gezellige avond te worden. Waar normaal een grote rol is weggelegd voor het aftredende Prinsenpaar, was daar dit jaar geen sprake van, want die hadden we niet.
Gelukkig waren daar onze Jeugdhoogheden, Prinses Demi, Adjudant Niels, Markiezen Mayra en Fleur die de honneurs enthousiast waarnamen.
De avond stond in het teken van spel, dans en weer eens lekker bijkletsen met iedereen.

De vereniging kijkt erg uit naar het volgende weekend.
Ja, ja, eindelijk maken wij dan kennis met onze nieuwe hoogheden.  ????
Zaterdag 19 november zullen na 2 jaar lang wachten onze nieuwe Prins met zijn Prinses en het Adjudantenpaar bekend worden gemaakt. In de wandelgangen horen we dat zij er zin in hebben dus we kunnen de borst nat maken, want ze gaan er tegenaan.

Zondag 20 november gaan we gewoon verder met feestvieren want dan is het tijd om ook de nieuwe Jeugdhoogheden bekend te maken.
Samen zullen we met alle hoogheden een fantastische carnaval tegemoet gaan.

Spanneeeend! Tot volgende week!

Alaaaaaf!!!

Mamarazzie.