Het bestuur van CV de Pompers heeft, in samenspraak met onze beoogde nieuwe Hoogheden, besloten om dit seizoen geen nieuw Prinsenpaar en Adjudantenpaar te presenteren dit jaar. 
Onze intentie is steeds geweest, om dit seizoen op enig moment alsnog onze Hoogheden te kunnen presenteren.
Dat was uiteraard ook de wens van deze Hoogheden zelf, mits dit (en we kunnen natuurlijk niet anders dan dat respecteren) wél op een uitbundige manier en zonder allerlei beperkingen zou kunnen plaatsvinden.
Zij willen er namelijk heel graag wel écht een feestje van maken!
Nu de omstandigheden nog altijd zodanig zijn, dat dit laatste niet mogelijk is én de overige verenigingen om ons heen inmiddels naar buiten gebracht hebben dat zij géén nieuwe Hoogheden uit laten komen, is met pijn in het hart besloten dat ook C.V. de Pompers dit seizoen géén nieuwe Hoogheden meer zal onthullen.
We kunnen zowel hen als onze leden geen waardig carnaval bieden zoals we dat allemaal gewend zijn,
Het goede nieuws daarbij is dat het zó weer november is, wij er van uitgaan dat we dan wél weer een feestje kunnen bouwen én onze nieuwe Hoogheden niets liever willen dan op dat moment, tijdens het Prinsenbal, uit onze Pomp tevoorschijn te komen en als Prins/Prinses (?) voorop te gaan in carnavalsseizoen 2022-2023.